Boek Premium Corner

Charles Lewinsky kruipt in huid van onsterfelijk monster

Door Irene Start - 17 juli 2017

Het is een fantasie die geregeld opduikt in romans: onsterfelijkheid. Wat als personages generatieslang meegaan? Zullen ze ­beter leven, of maken ze keer op keer dezelfde fouten? Komen ze ooit over verloren liefdes heen? De Zwitserse schrijver Charles Lewinsky werkt dit gegeven uit in zijn nieuwe roman, met het kwaad in de hoofdrol.

Damian Andersen wordt dertig jaar na zijn dood opnieuw geboren, als Jonas. Als baby heeft hij al het bewustzijn van een volwassene; de duisternis in de buik van zijn moeder, zijn geboorte en zijn eerste woordjes – de lezer maakt de ontdekkingstocht van het kind met hem mee.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.