Talent Premium Corner

Talent: winnaar Zilveren Koksmes Marco Helsloot (24)

Door Jitske-Sophie Venema - 17 juli 2017

Geboren en getogen in Volendam. Hij is souschef in éénsterrenrestaurant Merlet in Schoorl. Won dit jaar het ­Zilveren Koksmes, de prijs voor de beste jonge kok in ­Nederland.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.