Eten en drinken Premium Corner

Bleyenberg: elke verdieping heeft een eigen functie

Door Boudewijn Kirch - 17 juli 2017

Hagenaars Raoul Farla (35) en Torsten Heeres (37) kennen hun stad van haver tot gort, maar tot dusver wist het uitgaans­leven hen niet te bekoren. Farla: ‘Ik ben niet alleen ondernemer in hart en nieren, maar heb ook een voorliefde voor het ware nachtleven. Hoewel Den Haag mijn stad is, ga ik daarom liever naar Amsterdam of Berlijn. Daar vind ik de sfeer die ik graag zou zien in de stad.’

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.