Gastronomie Premium Corner

De basis voor Nederlandse trots: de gestampte pot

Door Bram Hahn - 15 september 2017

Jacques Meermans standaardwerk Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken uit 2015 bleek op een belangrijk punt niet helemaal volledig. Over hutspot vond de historicus na het afronden van zijn boek tal van nieuwe feiten. Daarom heeft hij een aanvulling gemaakt: Kleine geschiedenis van de hutspot (Ambo/Anthos), geheel gewijd aan dit kenmerkende gerecht.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.