Eten en drinken Premium Corner

Ernst en plezier bij drinken van rode loire

Door Nicolaas Klei - 01 september 2017

Vele oogsten geleden sprak de president van proefvereniging Wirekuf (Wijn Is Rood En Komt Uit Frankrijk) in zijn wijsheid dat dit waratje wel rode loire leek. En zo is het maar net, ook deze oogst weer. Dezelfde heldere smaak, dezelfde combinatie van ernst en plezier, waardoor men rode loire ook beaujolais-bordeaux noemt.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.