Marijke Hilhorst Premium Corner

Glanzende kastanjes

Door Marijke Hilhorst - 12 oktober 2017

Het is geen kwestie van willen, het moet. Als ik ’s morgens die prachtige, glanzende kastanjes op de grond zie liggen in het park, buigt mijn lichaam zich als vanzelf, graait mijn hand naar die mooie daar, en die. En kijk, een tweeling, nog in de half geopende ruwe bolster. Die wil, nee, moet ik hebben. Onderweg verdwijnt mijn hand in een volle jaszak, ik betast de koele gladheid van de leerachtige huid, voel de overgang naar het iets ruwere, lichte oog. De ongelijke grootte en vorm van de kastanjes.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 6 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 6 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.