Gastronomie Premium Corner

Deze auberginesoort heet Beyoncé

13 februari 2018

De aubergine heeft over aandacht niet echt te klagen sinds de boeken van de Israëlisch-Britse kok Yotam Ottolenghi in Nederland worden verslonden. Dat komt goed uit voor Nederlandse telers, die al eerder flink hadden ingezet op deze wonderlijke groente.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.