Wijn - Nicolaas Klei Premium Corner

Barbera vol kittig fruit

Door Nicolaas Klei - 21 maart 2018

In de mistige heuvels van Piemonte houdt de inheemse bevolking zich onledig met het zoeken naar truffels en het produceren van wijn die smaakt naar roestig prikkeldraad met – volgens een Engelse collega die het weten kan – kostschoolafdronk. En al bestaan er ook barolo’s die wel te genieten zijn, ik ga liever buurten bij de drie zusjes van Cascina ‘Tavijn in Monferrato.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.