Hotspot Premium Corner

Intiem dineren in een kas bij Orangerie De Pol

Door Carlo Doodeman - 20 juni 2018

Op Bonaire had Rick van den Broek (33) een gelauwerd restaurant: At Sea, in 2014 uitgeroepen tot het beste restaurant van de Cariben. In 2017 keerde hij terug naar de Achterhoek. Daar kocht hij een oude boerderij met daarnaast een imposante kas. Die bleek de perfecte locatie voor zijn nieuwe zaak.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.