Wijn nicolaas klei Premium Corner

Opbeurende en markante grillo

Door Nicolaas Klei - 25 juni 2018

Eerst was er nero d’avola, de donkere van Avola. Een naam voor sagen en legenden, maar in de nuchtere werkelijkheid een lompe druif waarvan veelal logge, droppige ­wijnen worden gemaakt. Maar wel lekker goedkoop, dus binnen de kortste keren veroverde die duistere Siciliaan de wijnschappen.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.