Talent Premium Corner

Sebastiaan Schreuder (23): ‘Zet altijd hoog in’

Door Carlo Doodeman - 29 juni 2018

Is door het winnen van het Zilveren Koksmes 2018 de beste Nederlandse kok onder de 25 jaar. Volgt de opleiding gespecialiseerd kok aan de Cas Spijkers Academie in Almelo en is aankomend chef de parti bij restaurant De Bloemenbeek in De Lutte. Geboren en getogen in Baarn.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.