Hotspot Premium Corner

Olivijn: Eten in rijksmonument

Door Carlo Doodeman - 29 augustus 2018

Met restaurant Olivijn, dat is vernoemd naar de gelijknamige edelsteen, wil meester-kok Menno Post (41) gastronomie combineren met een huiselijk gevoel. ‘Als mensen hier binnenkomen, hoop ik dat zij zich direct thuisvoelen.’ Het interieur van het vijftiende-eeuwse pand, dat vroeger dienstdeed als klooster en Bank van Lening, oogt door afwisselend kleur­gebruik en hedendaagse kunst aan de muren modern. Het historische karakter is door de kruisvensters, oude houten vloer en robuuste plafondbalken wel behouden gebleven en zorgt voor veel sfeer.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.