Hotspot Premium Corner

The Millèn: Oase in wolkenkrabber

Door Carlo Doodeman - 16 augustus 2018

Met het restaurant in het Rotterdamse Wereldmuseum prolongeerde chef-kok Wim Severein in 2017 nog zijn Michelinster. Die zaak moest in 2018 de deuren sluiten, omdat het museum andere plannen had met de ruimte. Dit maakte de weg vrij voor een lang gekoesterde wens van Severein (48). ‘Ik wilde altijd al iets voor mijzelf beginnen.’

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.