Hotspot Premium Corner

Regent: Ongedwongen bistro in Nijmegen

Door Carlo Doodeman - 12 september 2018

Bij Regent laten gastvrouw Heleen Bron (24) en chef-kok Robbert van Sonsbeek (30) de eetervaring zoveel mogelijk invullen door de wensen van hun gasten, in plaats van door een strak geordende menukaart. Koolrabi in zoutkorst met bijpassende wijn? Geen probleem. Zelfgemaakte bitterballen met een biertje? Ook goed. ‘Onze bezoekers beleven hopelijk deze vrijheid en ongedwongenheid, een beetje zoals in Zuid-Europa,’ vertelt Bron.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.