#Hotspot Premium Corner

Boompjes – Overloon: Voor toerist én fijnproever

Door Imre Holthaus - 10 oktober 2018

Dertien jaar geleden begon Jaap Volman als snuffelstagiair in een restaurant, gevestigd in hetzelfde pand waar hij nu chef-kok/eigenaar is. In de tussentijd deed hij ervaring op in sterrenrestaurants. Bij zijn laatste, ­Bolenius in Amsterdam, groeide hij uit tot souschef. Begin dit jaar opende hij in het Brabantse Overloon restaurant Boompjes, dat uitkijkt op de in moderne stijl gebouwde Theobalduskerk.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.