#Hotspot Premium Corner

Hard & Ziel – Middelburg: Zeeuws streetfood

Door Imre Holthaus - 07 november 2018

Paskal Jakobsen, voorman van de Zeeuwse popgroep BLØF, heeft niet alleen een passie voor muziek, maar ook voor eten en reizen. Die deelt hij met zijn vriend Edwin Vinke (51), chef-kok van tweesterrenrestaurant de Kromme Watergang in het Zeeuwse dorp Hoofdplaat. Die gedeelde voorliefde van de twee en hun echtgenotes leven ze uit in eetcafé Hard & Ziel. ‘Eerst wilden we een kookboek schrijven, maar van het een kwam het ander, en zo ontstond Hard & Ziel,’ zegt Vinke.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner