Culinair Premium Corner

De opmars van sous-vide koken

Door Bram Hahn - 29 maart 2019

In de keukens van hotels, zorg­instellingen en grote ­cateraars is het al decennia een ingeburgerde techniek. Topkoks begonnen er ook steeds meer mee te werken. En langzaam dringt sous-vide-koken nu ook door tot de amateurkeukens.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.