Culinair Premium Corner

Chique sojasaus van Nederlandse makelij

Door Bram Hahn - 03 juni 2019

In Nederland dachten we niet zo lang geleden bij sojasaus meestal aan ketjap manis, de dikke, stroperige en vrij zoete saus uit de bekende groene fles van het merk Conimex. Maar sinds sushi hier zijn intrede deed en een doordeweeks supermarkthapje is geworden, kennen we ook de Japanse sojasaus.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.