Culinair Premium Corner

Bouillon: oeroud fundament onder tal van keukentradities

Door Bram Hahn - 24 juni 2019

In New York stonden ze er enkele jaren geleden al voor in de rij, maar in Nederland is de bouillonrage nog niet helemaal geland. Trendgevoelige Amerikanen werden ineens gegrepen door de weldadige kracht van bone broth, ofwel bouillon van botten, die als warme drank, ook in meeneembekers, wordt verkocht.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.