Culinair Premium Corner

De definitieve wederop­standing van het gevulde eitje

Door Bram Hahn - 13 augustus 2019

In de jaren zeventig was het gevulde ei vaste prik op de tafel met hapjes bij feestjes. Daarna verdween het samen met de in ham gerolde blik­asperges en het glaasje losse sigaretten uit beeld. Maar het gevulde ei, of mimosa-ei, heeft een overtuigende comeback gemaakt, tot in de hoogste ­regionen van de gastronomie.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.