Culinair Premium Corner

Enige Nederlandse gerecht waarin bloed een prominente rol speelt

Door Bram Hahn - 05 augustus 2019

Gruwelijk lekker heet de tentoonstelling die nog tot 19 januari 2020 in het Openluchtmuseum te zien is. Maar heel afschrikwekkend, gevaarlijk of smerig is het allemaal niet. Niet zo vies in elk geval als wat het onlangs ­geopende Disgusting Food ­Museum in de Zweedse stad Malmö allemaal presenteert: rotte haring, geroosterde (en zeer herkenbare) cavia en kaas met krioelende maden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.