Culinair Premium Corner

Gedroogde dooier

Door Bram Hahn - 06 september 2019

Ober, wat doet u nu? dacht ik de eerste keer dat ik het zag. Er gaat toch geen gedroogde abrikoos over de pasta? Maar wat de gedienstige gastheer over de fettucine raspte, was geen vrucht, maar eidooier. In de Verenigde Staten en Engeland schijnt het al een trendje te zijn, in Nederland zie je het nog niet zo vaak.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.