Culinair Premium Corner

Pleidooi voor het vlees van mannetjesdieren

Door Bram Hahn - 08 oktober 2019

Nu het eten van vlees een brandende maatschappelijke kwestie is geworden, leek het de Stichting Culinair Erfgoed van de Lage Landen een goed idee om een symposium te organiseren over de geschiedenis van vleesconsumptie. Dat deed zij in samenwerking met de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.