cultuur

Seksvideo’s leggen artiesten meestal geen windeieren

Door Shari Deira - 21 augustus 2014

Wie af en toe kijkt op de privépagina van De Telegraaf of naar showrubrieken op de televisie kan dit nieuws niet zijn ontgaan: er is een seksvideo op internet verschenen van Dave Roelvink, de zoon van volkszanger Dries Roelvink.

Er zou een tweede filmpje zijn van de jonge Roelvink, en mogelijk wordt die ook op internet gepubliceerd. De familie Roelvink vindt het allemaal heel vervelend, maar of ze dat echt vinden is maar de vraag.

Door de video is Dave Roelvink al dagen in het nieuws, terwijl hij nauwelijks de titel Bekende Nederlander ‘verdient’. Seksvideo’s hebben in het verleden al bewezen dat ze iemands carrière in de entertainmentindustrie een zetje kunnen geven. Wie gingen Dave Roelvink voor?

1. Kim Kardashian

2. Paris Hilton

3. Pamela Anderson

4. Colin Farrell

(Beeld AFP/EPA)

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.