cultuur

Huwelijk: Théo van Tuijl (28) en Deanie Verbeek (28)

Door Jenny Velthuys - 21 april 2015

’s Avonds feestte het bruidspaar op kasteel Wijenburg met nog honderd extra gasten. Het thema was de roaring twenties.

Deanie en Théo trouwden 29 december op kasteel Wijenburg, een twaalfde-eeuws kasteeltje in de Betuwe. De nacht ervoor sliepen ze gescheiden. ’s Ochtends vertrok Deanie met een vriendin naar het kasteel, waar ze in de bruidssuite haar prinsessenjurk aantrok. Rond elf uur zag ze Theo in pak.

Inmiddels waren ongeveer dertig vrienden en familieleden naar het kasteel gekomen, met wie ze buiten een groepsfoto maakten. Om twee uur werd Deanie weggegeven door haar vader.

Na de ceremonie aten ze van een taart die Deanie zelf had ontworpen met Huize van Wely, een van de beste patissiers van Nederland. Daarna hadden ze een wijnproeverij in de kelder van het kasteel. Met de daggasten hadden ze een viergangendiner.
’s Avonds feestten ze op het kasteel met nog honderd extra gasten. Het thema was de roaring twenties. Op 31 december vertrokken ze naar Zuid-Afrika.

Deanie en Théo ontmoetten elkaar toen ze achttien waren op een bowlingbaan in Sassenheim.  Het is even uitgeweest, maar na een jaar realiseerden ze zich dat ze iets bijzonders hebben samen. Théo vroeg Deanie ten huwelijk in Indonesië.

Zij is locatiemanager bij zorg­residentie Reedewaard in Almere, Théo is sales manager bij American Express. Ze wonen in Amsterdam.

Elsevier nummer 17, 25 april 2015

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.