cultuur Premium Corner

De aangename geheimen van echte wasabi

Door Bram Hahn - 12 mei 2016

Als u weleens sushi koopt in de supermarkt, dan zit daar zo’n zakje bij met een minuscuul dotje scherpe, groene pasta. Dat goedje gaat door voor wasabi, maar dat is het zelden. In de meeste gevallen betreft het mierikswortelpoeder dat is aangelengd met water en eiwit en groen is gekleurd om het uiterlijk van wasabi na te bootsen.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.