cultuur Premium Corner

Van buiten een paviljoen, van binnen een cruiseschip

Door Elise Barends - 23 mei 2016

Dankzij een hoge notering in restaurantgids Gault&Millau en het winnen van de Gouden Pollepel in 2012 wisten steeds meer gasten de weg te vinden naar het kleine restaurant in Heinenoord van chef-kok Henri van der Heijden en zijn vrouw Ingrid. Verhuizen naar een grotere ruimte aan de kop van de haven in Willemstad was de oplossing. ‘We kwamen hier kijken en dachten: dit is het,’ zegt Ingrid.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.