cultuur Premium Corner

Vermaak met smaak bij Tasty Comedy in Den Haag

Door Elise Barends - 13 juni 2016

Op het uiterste puntje van de Pier in Scheveningen klinkt voortaan op vrijdag- en zaterdagavond bulderend gelach. Een nieuw restaurant biedt diner en cabaret in één en kijkt uit op de zee, het strand en het Kurhaus. Wat op je bord verschijnt en wie op het podium staan, zijn een verrassing. Wel weet je van te voren dat cabaretier Jörgen Raymann en chef-kok Ramon Beuk de creatieve breinen zijn van de avond. Tussen de vier gangen door verschijnen nationale en internationale komieken op het podium. Zo jaagt de Amerikaan Jeff Hess op zijn driewieler het publiek de stuipen op het lijf, en neemt Raymann zijn publiek in de maling.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.