cultuur Premium Corner

Eend in de luchtballon voor de gelukkigen

Door Joppe Gloerich - 13 juli 2016

Het pièce de résistance tijdens de culinaire ballonvaart van CuliAir Skydining is zonder twijfel de in de nok van de ballon gegaarde boerderij-eend. Kort na vertrek omhoog gehesen om op 90 graden Celsius te slowcooken, wordt het hoofdgerecht tegen het einde van de vlucht omlaag getakeld en voorgeschoteld aan de toch al overdonderde passagiers.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.