cultuur

Wat gebeurde er maandag tijdens RTL Late Night?

Door Shari Deira - 12 mei 2014

Ilse de Lange en Waylon kozen maandag voor RTL Late Night om te praten over hun succes op het Eurovisiesongfestival. Ze vertelden over hun album en de periode voorafgaand aan het songfestival, maar opeens gebeurde er iets vreemds.

Halverwege het programma stond een man dansend op de bar in het American. Presentator Humberto Tan gaf geen uitleg over wat er precies aan de hand was en zei dat er wat was omgevallen.

Tafel

De man werd meegenomen door de beveiliging en twitteraars vroegen zich af wat er is gebeurd.

‘Er staat een man op de tafel bij #rtlln. Gek dat Humberto Tan zegt dat er iets is omgevallen,’ zegt iemand via Twitter. Een andere twitteraar: ‘Er viel wat om zeggen ze dan… Beelden zeggen wat anders #rtlln’.

Nadat de man uit de studio was verwijderd, waren op de achtergrond zwaailichten te zien. De politie laat weten dat de man is overgebracht naar het politiebureau en Tan reageerde na de uitzending zelf ook nog op de ontstane commotie.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.