Liesbeth Wytzes Premium Corner

Heeft de berm een ‘strakke’ uitstraling nodig?

Door Liesbeth Wytzes - 19 augustus 2019

Ik doe niets aan sport, behalve wandelen, want dat is leuk. En ik probeer zo vaak mogelijk op de fiets naar mijn werk te gaan. Dat is best een eind, namelijk 8 kilometer. In het begin was ik wel wat uit het veld geslagen als ik steeds werd ingehaald door ouderen die aanzienlijk harder gingen dan ik. Het was toch wel erbarmelijk gesteld met mijn conditie, dacht ik dan bezorgd. Tot ik zag dat ze een motortje of accu op hun bagagedrager hadden. Elektrische fietsen!

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.