Liesbeth Wytzes Premium Corner

Heeft de berm een ‘strakke’ uitstraling nodig?

Door Liesbeth Wytzes - 19 augustus 2019

Ik doe niets aan sport, behalve wandelen, want dat is leuk. En ik probeer zo vaak mogelijk op de fiets naar mijn werk te gaan. Dat is best een eind, namelijk 8 kilometer. In het begin was ik wel wat uit het veld geslagen als ik steeds werd ingehaald door ouderen die aanzienlijk harder gingen dan ik. Het was toch wel erbarmelijk gesteld met mijn conditie, dacht ik dan bezorgd. Tot ik zag dat ze een motortje of accu op hun bagagedrager hadden. Elektrische fietsen!

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.