Liesbeth Wytzes Premium Corner

Sociale media? Echt, ik heb het geprobeerd

Door Liesbeth Wytzes - 02 augustus 2019

Jaren geleden zei iemand tegen me: ‘Er is iets dat Twitter heet, ken je dat?’ Nooit van gehoord, zei ik. En ’t leek me ook niks. Mijn zwager zei precies hetzelfde over internet, toen dat begon. Het leek hem een voorbijgaande oprisping. Moesten we maar niet te veel aandacht aan besteden. Inmiddels doet hij niets liever dan websurfen en ontkent hij glashard dat hij er ooit niets van moest weten.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.