Liesbeth Wytzes Premium Corner

We hebben veel te veel van alles. Ik ook

11 oktober 2019

In mijn kast staat een mand met sokken. Tussen die sokken ligt een heel dik grijs wollen paar, vaak gestopt, vooral bij de grote teen. Die sokken zijn gemaakt door mijn grootmoeder, die ik niet heb gekend en die ze denkelijk in de jaren veertig breide voor mijn vader. Misschien nog wel eerder. Ik draag ze niet meer, want ze zijn heel dik, maar dat heb ik wel gedaan als het echt heel koud was. Die sokken zijn onverwoestbaar, gemaakt voor de eeuwigheid.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.