economie

Laat je inspireren tijdens Social Enterprise Day!

Door Tom Reijner - 10 mei 2016

Hoeveel impact heeft jouw organisatie op de maatschappij? En hoe kun je door samenwerken nog meer impact creëren in de toekomst? Die vragen komen samen op de Social Enterprise Day, die op 2 juni wordt gehouden in Utrecht. Meld je nu aan!

Wat kun je op deze dag zien, horen en doen? Een aantal boeiende en inspirerende sprekers zal vertellen over hun succesvolle sociale ondernemingen. Ook zullen zij hun ervaringen met elkaar en het publiek delen.

Wat sociaal ondernemen precies is, en vooral hoe je het doet, kun je leren in workshops, met handige tips en tricks. Speeddate met experts of maak kennis met een start-up.

Elsevier Juist belicht aan de vooravond van Social Enterprise Day op 2 juni vijf kansrijke initiatieven. Meer weten? Koop dan het laatste nummer van Juist in de winkel!
CoverJuist29

Laat je enthousiasmeren door de vele praktijkverhalen van o.a. Brouwerij de Prael, Buzinezzclub en Van Hulley. Dé social enterprise van dit moment is Tony’s Chocolonely dat met aansprekende voorbeelden komt van succesvolle ondernemers.

Alle informatie over deze dag – met onder meer het programma en hoe je je kunt aanmelden, is te vinden op www.socialenterpriseday.nl. Tijdens deze dag reikt Juist de Elsevier Juist Publieksaward uit. Ontmoet de vijf genomineerde bedrijven en stem hier op jouw favoriete sociale onderneming.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.