economie Premium Corner

M’n goeie geld: Barbara Erdner (46)

Door Floortje Gunst - 11 januari 2017

‘Mijn twee violen zijn, na mijn kinderen, mijn kostbaarste bezit, zowel materieel als sentimenteel. Ik heb ze laten bouwen door een Nederlandse vioolbouwer. De instrumenten zijn nu vijf en tien jaar oud, dat is jong voor een viool. De klank kan nog veranderen door de werking van het hout. Ze kostten 11.000 en 12.000 euro. Ik betaal jaarlijks 320 euro voor een verzekering van de instrumenten.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.