economie Premium Corner

M’n goeie geld: Aldo De Beunje (45)

Door Servaas van der Laan - 01 februari 2017

‘Twintig jaar geleden was ik snoepverkoper, maar ik merkte al snel dat ik iets met computers moest gaan doen. Daar lag toch meer mijn passie. In 1993 kocht ik mijn eerste pc, een Olivetti 386SX, voor 1.900 gulden. Hij kwam laatst via een vriend weer boven water, maar ik kon hem helaas niet meer aan de praat krijgen.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.