economie Premium Corner

Van Venrooij: ´Mijn hobby is het maken van betonnen schalen´

Door Jos Engelkes - 05 april 2017

‘Als zzp’er help ik al bijna tien jaar lang werknemers. Mijn drijfveer is om ze te leren zelf de regie te nemen en te houden over hun loopbaan. Ik richt mij op een brede doelgroep: zowel mensen die bedreigd worden door ontslag als zij die eens verder willen kijken.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.