M'n goeie geld Premium Corner

Rethmeier: Ik heb altijd gespaard, dat geeft rust’

11 mei 2017

‘Voordat ik journalist werd, was ik advocaat. Ik had een enorme terugval in salaris, maar kon de overstap maken omdat ik altijd heb gespaard. Ook nu ik weer goed verdien, spaar ik zo’n 1.000 euro per maand. Ik heb altijd een buffer gehad. Het geeft mij veel rust. Ik kan altijd besluiten een paar maanden iets anders te doen. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig met een boek.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.