economie Premium Corner

Van Diepen: ‘De muren zijn voor 4 miljoen verzekerd’

07 mei 2017

‘Voordat ik aan de universiteit ging studeren, volgde ik een mbo-opleiding grafische vormgeving. In die pe­riode kreeg ik interesse in politiek en werd ik lid van D66. Bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2012 zocht de partij iemand die zowel iets van vormgeving als van politiek afwist. Op het landelijk bureau werk ik anderhalve dag per week. Daarmee verdien ik maandelijks zo’n 600 euro.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.