The Next Women Premium Corner

100 vrouwen die durven te ondernemen

Door Arthur van Leeuwen - 13 juni 2017

Er zijn genoeg vrouwen die als werknemer of zelfstandige een loopbaan opbouwen, maar ondernemen voor eigen risico lijkt nog steeds vooral een mannending. De vrouwen op deze pagina bewijzen graag het tegendeel.

Vrouwen genoeg die voor zichzelf beginnen en als zzp’er succesvol zijn. Maar een bedrijf met medewerkers en een substantiële jaaromzet is een ander verhaal. Ondernemende vrouwen zijn dun gezaaid, zo lijkt het. Ze zijn er wel degelijk, blijkt uit TheNextWomen 100, een lijst die het ondernemers- en carrièreplatform voor vrouwen The Next Women samenstelde. Dit jaar voor het eerst in samenwerking met Elsevier Weekblad. 

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.