Hebbeding Premium Corner

Vacuümgaren: koken als een chef

Door Servaas van der Laan - 27 juli 2017

Wie een druk leven met lekker eten wil combineren, geeft algauw veel geld uit aan restaurants of luxe thuisbezorgdiensten. Maar zelf koken kan wel! Met de Nise Wave kun je vlees, vis en groente vacuümgaren – sous-vide. Je stopt het apparaat in een pan water, stelt in wat je wilt koken, en wanneer het gaar moet zijn. Het apparaat verwarmt het water vervolgens op de juiste temperatuur.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.