M'n goeie geld Premium Corner

‘Ik wil niet al mijn geld oppotten tot ik 60 ben’

Door Servaas van der Laan - 15 september 2017

‘Ik ben in 2011 afgestudeerd als jurist, maar maakte na twee jaar een carrièreswitch naar schrijven, pr en communicatie. Sinds vorig jaar ben ik voor mijzelf begonnen. Ik verdien mijn geld als pr-adviseur en als blogger en vlogger. Na aftrek van belastingen houd ik maandelijks gemiddeld 2.200 euro over.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.