Liza van Velzen Premium Corner

‘Voor 17.500 euro heb ik een Tiny House gekocht’

Door Jos Engelkes - 20 september 2017

‘Ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf. Hoewel de natuur in mijn vezels zit, is de liefde ervoor pas ontwikkeld tijdens mijn studie dierwetenschappen. Ik was ondernemer in paardenzadels en kreeg toen de kans om boswachter te worden bij Staatsbosbeheer. Dat heb ik drieënhalf jaar gedaan als zzp’er. In 2015 kreeg ik een vast contract voor 32 uur per week.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.