M'n goeie geld Premium Corner

‘Een kat onder verdoving castreren kost 105 euro’

Door Ruud Deijkers - 28 november 2017

‘In 2008 werd ik tweede in het televisieprogramma Herrie aan de Horizon. In dat programma ging chef-kok Herman den Blijker op zoek naar de beste hobbykok. Tot mijn verbazing kwam ik door de selectie en ik haalde zelfs de finale. Tijdens de opnamen op een cruiseschip besloot ik kok te worden. Ik nam ontslag als tandartsassistent.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.