M'N GOEIE GELD Premium Corner

‘We zijn erg dankbaar dat we veel bezitten’

Door Ruud Deijkers - 10 november 2017

‘In mijn leven verhuisde ik 21 keer. Ik groeide op in Amerika en werkte in Düsseldorf, Hongkong en San Francisco. In het huis dat mijn vrouw en ik voor 520.000 euro in Rotterdam kochten, voel ik mij eindelijk thuis. We kunnen overal wonen, en hoewel je in Amerika gemiddeld 30 procent meer verdient, kiezen we toch voor Nederland omdat hier alles zo goed geregeld is.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.