M'n goeie geld Premium Corner

‘Een paar miljoen nodig om door te pakken’

Door Ruud Deijkers - 22 januari 2018

De komende negen maanden werk ik in Amerika. Ik ontmoet daar investeerders voor onze start-up DashTag. We hebben een paar miljoen nodig om door te kunnen pakken. Ik maak bedrijfskosten. Een ­appartement in San Francisco kost al snel 3.500 dollar per maand. Elke maand kom ik naar Nederland om het team te leiden. En mijn gezin bezoekt mij twee keer.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.