M'n goeie geld Premium Corner

‘Als je geld niet uitgeeft, is het waardeloos’

Door Els Haartsen - 09 februari 2018

‘Mijn houding ten opzichte van geld is ambivalent. Ik leef soms zuinig. Moet je al je verlangens bevredigen? Maar dan ineens koop ik iets, en dan doe ik het goed. Zoals mijn espressomachine van 2.500 euro. Of ons huis: ik was heel tevreden in ons huisje, en ineens kopen we niet alleen het huis waarin mijn langgekoesterde droom van een haard uitkomt, maar is het ook meteen een gróót huis. Als je geld niet uitgeeft, is het in wezen waardeloos.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.