M'n goeie geld Premium Corner

‘Het zit me dwars dat ik niet mag doorwerken’

Door Ruud Deijkers - 20 maart 2018

‘Op de dag dat ik 65 werd, moest ik met emeritaat. Na heffingen houd ik elke maand 3.750 euro van mijn pen­sioen en AOW over. Ik heb een zogenoemde gastvrijheidsaanstelling zonder salaris aan de Vrije Universiteit. Ik begeleid één promovendus, maar als ik volgend jaar 70 word, mag dat niet meer. Het zit me dwars dat ik niet mag doorwerken.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.