m'n goeie geld Premium Corner

‘Drone-racen kostte het eerste jaar 15.000 euro’

Door Jasper Meeuwissen - 10 april 2018

‘Mijn interesse in drone-­racen werd drie jaar geleden gewekt door YouTube-filmpjes. Al snel bleek ik aanleg voor het racen te hebben en zodoende kwam ik bij een team. Sinds een jaar zie ik het niet meer als hobby, want je kunt er ook geld mee verdienen, bijvoorbeeld als fans video’s van het team bekijken. Daarvoor moet het team online goed zichtbaar zijn en door mijn werkervaring weet ik daar het een en ander vanaf.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.