M'n goeie geld Premium Corner

‘Ik denk erover in een camper te gaan wonen’

Door Denise van Dalen - 23 augustus 2018

‘Tot 2015 heb ik in de horeca gewerkt, maar na een burn-out ben ik daar gestopt. Ik heb nog een opleiding maatschappelijke zorg geprobeerd, maar school is echt niets voor mij. Mijn baan als hoofdpostbezorger bevalt me goed: ik ben veel buiten en kan het wat rustiger aan doen.

‘Mensen denken dat je met post bezorgen slecht verdient, maar het ligt er maar net aan hoe hard je wilt werken. Ik heb een 40-uurcontract, maar ik krijg ook een vergoeding op basis van hoeveel pakketten ik bezorg. Daardoor verdien ik flink meer: gemiddeld 1.900 euro netto per maand.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.